Ψάχνετε για ένα μοναδικό δώρο για την αγάπη σας; Για περισσότερες πληροφορίες.

Παιχνιδιάρικα ελάφια στο δάσος ελάτης - αυτοκόλλητα για το παιδικό δωμάτιο

Παιχνιδιάρικα ελάφια στο δάσος ελάτης - αυτοκόλλητα για το παιδικό δωμάτιο Παιχνιδιάρικα ελάφια στο δάσος ελάτης - αυτοκόλλητα για το παιδικό δωμάτιο Παιχνιδιάρικα ελάφια στο δάσος ελάτης - αυτοκόλλητα για το παιδικό δωμάτιο Παιχνιδιάρικα ελάφια στο δάσος ελάτης - αυτοκόλλητα για το παιδικό δωμάτιο Παιχνιδιάρικα ελάφια στο δάσος ελάτης - αυτοκόλλητα για το παιδικό δωμάτιο
30+ ικανοποιημένοι πελάτες αγόρασαν αυτό το αυτοκόλλητο.
Σε απόθεμα

152,00 €Το μέγεθος μετά την επικόλληση του αυτοκόλλητου (όπως απεικονίζεται) είναι ύψος 255 x πλάτος 280 cm.

Κάθε δέντρο, χορτάρι, κλαδί, φύλλο και ζώο είναι ένα ξεχωριστό μέρος του αυτοκόλλητου, ώστε να μπορείτε να είστε δημιουργικοί κατά την τοποθέτηση. Εφαρμόστε τα δέντρα και τα ζώα για να ταιριάζουν απόλυτα στον τοίχο σας.Αυτοκόλλητα τοίχου INSPIO
Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από ένα ανθεκτικό ειδικό φύλλο που μοιάζει με ύφασμα και έχει ευχάριστη υφή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και πλένονται με νερό.
Τα αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας τυπώνονται με οικολογικά χρώματα που εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση. Είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά και είναι η ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο που χρησιμοποιείται από παιδιά και εφήβους: παιδικό, καθιστικό και υπνοδωμάτια.


Η τοποθέτηση των αυτοκόλληων στον τοίχο είναι απλή, χωρίς να χρειάζεται κόλλα. Είναι φτιαγμένα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Αν τυχόν κολλήσουν μεταξύ τους, πολύ απλά ξεκολλήστε τα.