Ψάχνετε για ένα μοναδικό δώρο για την αγάπη σας; Για περισσότερες πληροφορίες.

Δάσος στο φεγγαρόφωτο - αυτοκόλλητο τοίχου

Δάσος στο φεγγαρόφωτο - αυτοκόλλητο τοίχου Δάσος στο φεγγαρόφωτο - αυτοκόλλητο τοίχου Δάσος στο φεγγαρόφωτο - αυτοκόλλητο τοίχου
30+ ικανοποιημένοι πελάτες αγόρασαν αυτό το αυτοκόλλητο.
Σε απόθεμα

112,00 €Το μέγεθος μετά την επικόλληση του αυτοκόλλητου (όπως στην εικόνα) είναι υ. 177 x μ. 173 cm.

Τα επιμέρους τμήματα του αυτοκόλλητου: μια ομάδα δέντρων, το φεγγάρι, οι σφαίρες είναι κολλημένα ξεχωριστά. Τοποθετήστε τα όπως φαίνεται στην εικόνα ή σύμφωνα με το δικό σας σχέδιο. Το αυτοκόλλητο είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας, όπως για παράδειγμα ένα παιδικό δωμάτιο, αλλά και ένα σαλόνι, υπνοδωμάτιο ή διάδρομο.Αυτοκόλλητα τοίχου INSPIO
Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από ένα ανθεκτικό ειδικό φύλλο που μοιάζει με ύφασμα και έχει ευχάριστη υφή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και πλένονται με νερό.
Τα αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας τυπώνονται με οικολογικά χρώματα που εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση. Είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά και είναι η ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο που χρησιμοποιείται από παιδιά και εφήβους: παιδικό, καθιστικό και υπνοδωμάτια.


Η τοποθέτηση των αυτοκόλληων στον τοίχο είναι απλή, χωρίς να χρειάζεται κόλλα. Είναι φτιαγμένα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Αν τυχόν κολλήσουν μεταξύ τους, πολύ απλά ξεκολλήστε τα.