Ψάχνετε για ένα μοναδικό δώρο για την αγάπη σας; Για περισσότερες πληροφορίες.

Δάσος γεμάτο ζώα - αυτοκόλλητα για παιδιά

Δάσος γεμάτο ζώα - αυτοκόλλητα για παιδιά Δάσος γεμάτο ζώα - αυτοκόλλητα για παιδιά Δάσος γεμάτο ζώα - αυτοκόλλητα για παιδιά Δάσος γεμάτο ζώα - αυτοκόλλητα για παιδιά Δάσος γεμάτο ζώα - αυτοκόλλητα για παιδιά
520+ ικανοποιημένοι πελάτες αγόρασαν αυτό το αυτοκόλλητο. 8 την τελευταία εβδομάδα.
Σε απόθεμα
Διαστάσεις:
  • N.1.
  • N.2.

56,00 €Το μέγεθος μετά την επικόλληση του αυτοκόλλητου (όπως στην εικόνα) είναι ύψος 162 x πλάτος 213 cm.

Μια ομάδα δέντρων και ζώων είναι κολλημένα χωριστά, ώστε να μπορείτε να είστε δημιουργικοί όταν τα τοποθετείτε στους τοίχους σας. Κολλήστε τα δέντρα και τα ζώα για να προσαρμοστούν τέλεια στον τοίχο σας.
Αυτοκόλλητα τοίχου INSPIO
Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από ένα ανθεκτικό ειδικό φύλλο που μοιάζει με ύφασμα και έχει ευχάριστη υφή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και πλένονται με νερό.
Τα αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας τυπώνονται με οικολογικά χρώματα που εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση. Είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά και είναι η ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο που χρησιμοποιείται από παιδιά και εφήβους: παιδικό, καθιστικό και υπνοδωμάτια.


Η τοποθέτηση των αυτοκόλληων στον τοίχο είναι απλή, χωρίς να χρειάζεται κόλλα. Είναι φτιαγμένα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Αν τυχόν κολλήσουν μεταξύ τους, πολύ απλά ξεκολλήστε τα.