Ψάχνετε για ένα μοναδικό δώρο για την αγάπη σας; Για περισσότερες πληροφορίες.

Ζώα του δάσους - αυτοκόλλητα για παιδιά

Ζώα του δάσους - αυτοκόλλητα για παιδιά Ζώα του δάσους - αυτοκόλλητα για παιδιά Ζώα του δάσους - αυτοκόλλητα για παιδιά Ζώα του δάσους - αυτοκόλλητα για παιδιά Ζώα του δάσους - αυτοκόλλητα για παιδιά
100+ ικανοποιημένοι πελάτες αγόρασαν αυτό το αυτοκόλλητο. 2 την τελευταία εβδομάδα.
Σε απόθεμα

47,00 €Η μέτρηση μετά την επικόλληση του αυτοκόλλητου (όπως στην εικόνα) είναι ύψος 120 x πλάτος 138 cm.

Κάθε ζώο – ελάφι, αλεπού, ποντίκι, σκαντζόχοιρος, λαγουδάκι και σκίουρος είναι ξεχωριστά μέρη του αυτοκόλλητου, ώστε να μπορείτε να είστε δημιουργικοί κατά την τοποθέτηση. Εφαρμόστε τα ζώα για να ταιριάζουν απόλυτα στον τοίχο σας.
Αυτοκόλλητα τοίχου INSPIO
Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από ένα ανθεκτικό ειδικό φύλλο που μοιάζει με ύφασμα και έχει ευχάριστη υφή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και πλένονται με νερό.
Τα αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας τυπώνονται με οικολογικά χρώματα που εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση. Είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά και είναι η ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο που χρησιμοποιείται από παιδιά και εφήβους: παιδικό, καθιστικό και υπνοδωμάτια.


Η τοποθέτηση των αυτοκόλληων στον τοίχο είναι απλή, χωρίς να χρειάζεται κόλλα. Είναι φτιαγμένα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Αν τυχόν κολλήσουν μεταξύ τους, πολύ απλά ξεκολλήστε τα.