Ψάχνετε για ένα μοναδικό δώρο για την αγάπη σας; Για περισσότερες πληροφορίες.

Κωνοφόρα δέντρα - αυτοκόλλητα τοίχου ακουαρέλα

Κωνοφόρα δέντρα - αυτοκόλλητα τοίχου ακουαρέλα Κωνοφόρα δέντρα - αυτοκόλλητα τοίχου ακουαρέλα Κωνοφόρα δέντρα - αυτοκόλλητα τοίχου ακουαρέλα Κωνοφόρα δέντρα - αυτοκόλλητα τοίχου ακουαρέλα
40+ ικανοποιημένοι πελάτες αγόρασαν αυτό το αυτοκόλλητο.
Σε απόθεμα

67,00 €Η μέτρηση μετά την επικόλληση του αυτοκόλλητου (όπως απεικονίζεται) είναι ύψος 140 x πλάτος 95 cm. Αρχικά ένα χειροποίητο σχέδιο με ακουαρέλες που μεταφέρθηκε σε ψηφιακό μέσο. Έχει υποστεί επεξεργασία ώστε να φαίνεται τέλεια στον τοίχο σε αυτοκόλλητο.
Αυτοκόλλητα τοίχου INSPIO
Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από ένα ανθεκτικό ειδικό φύλλο που μοιάζει με ύφασμα και έχει ευχάριστη υφή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και πλένονται με νερό.
Τα αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας τυπώνονται με οικολογικά χρώματα που εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση. Είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά και είναι η ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο που χρησιμοποιείται από παιδιά και εφήβους: παιδικό, καθιστικό και υπνοδωμάτια.


Η τοποθέτηση των αυτοκόλληων στον τοίχο είναι απλή, χωρίς να χρειάζεται κόλλα. Είναι φτιαγμένα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Αν τυχόν κολλήσουν μεταξύ τους, πολύ απλά ξεκολλήστε τα.