Αυτοκόλλητα τοίχου - Λευκό

περισσότερα
  Φίλτρο Αυτοκόλλητα : 35
  Δώρο για τον μπαμπά

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αυτοκόλλητά μας για τοίχους, πλακάκια, έπιπλα, καθρέφτες, τζάμια, παράθυρα και κουτιά παιχνιδιών.

  Μπορείτε να καθαρίσετε τα αυτοκόλλητα με νερό. Είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες. Μπορείτε επίσης να τα κολλήσετε στο αυτοκίνητο.

  Τα αυτοκόλλητα διατίθενται με διάφορα θέματα. Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα για να τα ξεχωρίσετε ανά δωμάτιο ή θέμα. Παρακολουθούμε τις τάσεις στη διακόσμηση και προσπαθούμε διαρκώς να διευρύνουμε την γκάμα μας.
  Έχουμε μοδάτα αυτοκόλλητα τοίχου με φράσεις και κείμενα για το καθιστικό, το υπνοδωμάτιο ή το χολ. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα όπως βούλες και κύκλοι, αστέρια, μπαλόνια, ενώ τα αντικατοπτριζόμενα αυτοκόλλητα τοίχου είναι περιζήτητα για παιδικά δωμάτια σχεδιασμένα σε σκανδιναβικό στιλ. Για κλασικά παιδικά δωμάτια, οι περισσότερες μαμάδες επιλέγουν αυτοκόλλητα τοίχου με σχέδια ζώων ή δέντρων.

  Τα πιο περιζήτητα αυτοκόλλητα για τη διακόσμηση επίπλων ή καθρεφτών είναι τα λουλούδια, τα διακοσμητικά στοιχεία ή τα γεωμετρικά σχήματα. Μπορείτε να τα κολλήσετε εύκολα στα ντουλάπια της κουζίνας ή σε συρόμενες πορτες. Τα αυτοκόλλητά μας είναι μια γρήγορη λύση αν θέλετε να αλλάξετε τη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων σας αλλά δεν θέλετε να αντικαταστήσετε τα έπιπλά σας ή να ξαναβάψετε τους τοίχους. Κολλάνε εύκολα.

  Μπορούμε επίσης να κατασκευάσουμε αυτοκόλλητα τοίχου με συγκεκριμένες προδιαγραφές. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@insipio.gr και θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε τα αυτοκόλλητα των ονείρων σας.