Πλακέτες

περισσότερα
  Φίλτρο Πλακέτες : 44
  Δώρο για τον μπαμπά

  Οι πλακέτες της INSPIO είναι ένα εξατομικευμένο δώρο. Εσείς επιλέγετε τι θα γράψετε πάνω στην πλακέτα. Μπορείτε να πάρετε έμπνευση από τα δείγματα στη σελίδα μας ή μπορείτε να συμπληρώσετε τις προσωπικές σας ευχές για τα γενέθλια, την ονομαστική γιορτή ή την επέτειο. Αναζητάτε ιδέες και συμβουλές για πρωτότυπα δώρα; Κλείστε τα μάτια σας και σκεφτείτε το μια στιγμή: Μπορείτε να ετοιμάσετε μια έκπληξη με θερμές ευχές πάνω στην πλακέτα. Ή μήπως ο παραλήπτης του δώρου είναι πλακατζής και θα ενθουσιαζόταν με αστείες κοινές αναμνήσεις; Χαρίστε άφθονο γέλιο με ένα χαριτωμένο πείραγμα.

  Οι πλακέτες της INSPIO αποτελούν φανταστικό δώρο για άντρες και γυναίκες. Είναι κάδρα μεγέθους 30 × 40 cm. και μπορούν να κρεμαστούν στον τοίχο ή να τοποθετηθούν πάνω σε ένα έπιπλο. Η πλακέτα είναι εκτυπωμένη πάνω σε πολυτελές υλικό Dibond™, ένα ανθεκτικό και συμπαγές υλικό με επίστρωση αλουμινίου.

  Στις μητέρες αρέσουν οι πλακέτες της INSPIO με την ημερομηνία γέννησης του μωρού ως διακοσμητικό για το παιδικό δωμάτιο. Πρόκειται για ένα αναμνηστικό που θα θυμίζει στο μωρό αργότερα στη ζωή του ότι το υποδέχθηκαν με πολλή αγάπη όταν γεννήθηκε. Παρόλο που οι μαμάδες φαίνεται πως δεν τα ξεχνούν ποτέ, μια πλακέτα μπορεί να γράφει στοιχεία όπως το βάρος γέννησης, το ύψος και την ώρα γέννησης. Ίσως το μωρό σας είναι γεννημένο Κυριακή και δεν θα βιάζεται να πάει στη δουλειά και θα γελάτε μαζί για αυτό. Ή ίσως το μωρό σας είναι γεννημένο Δευτέρα και έχει αστείρευτη ενέργεια…

  Η αληθινή αγάπη, ο πρώτος έρωτας, η παντοτινή αγάπη. Κάθε σχέση χρειάζεται λίγο ρομαντισμό και λίγο αλατοπίπερο. Έχουμε επίσης αυτοκόλλητα τοίχου με μικρές φράσεις, αλλά οι πλακέτες με δηλώσεις αγάπης είναι επίσης της μόδας. Οι πλακέτες της INSPIO αποτελούν ένα όμορφο δώρο για επέτειο γάμου, για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για το κορίτσι ή το αγόρι σου. Μια ματιά σε στιχάκια αγάπης σε μια πλακέτα της INSPIO θα μας θυμίζει καθημερινά γιατί πρέπει να νιώθουμε ευγνωμοσύνη που έχουμε ο ένας τον άλλον και θα μας βοηθάει να σκεφτόμαστε διαρκώς ο ένας τον άλλον.

  Οι πλακέτες της INSPIO αποτελούν ένα δημοφιλές δώρο για μαμάδες, συντρόφους, γιαγιάδες και για τη γιορτή της μητέρας. Πέρα από τα λουλούδια που όλες οι γυναίκες αγαπούν, γιατί να μην προσφέρετε στη μητέρα ή στη γιαγιά σας μια πλακέτα που θα τη βάλει στο ράφι ή θα την κρεμάσει στο χολ ή στην κουζίνα;
  Κάθε φορά που θα περνάει από δίπλα της, θα βλέπει αυτή την υπέροχη, εξατομικευμένη πλακέτα.

  Μια πλακέτα είναι επίσης ένα υπέροχο αποχαιρετιστήριο δώρο για νηπιαγωγούς και δασκάλους από ξεχωριστούς μαθητές ή από ολόκληρη την τάξη. Μπορούν να προστεθούν οι υπογραφές των παιδιών.

  Ίσως αναρωτιέστε αν οι πλακέτες της INSPIO είναι κατάλληλες για δώρο προς έναν φίλο ή μια φίλη. Σε αυτή την περίπτωση, σας διαβεβαιώνουμε ότι είναι ιδανικές. Από μικρή ηλικία, καθένας μας λαχταράει μια παντοτινή και δυνατή φιλία για τις καλές και τις κακές στιγμές. Μοιραζόμαστε τα μυστικά, τον πόνο και τη χαρά μας μόνο με τον καλύτερο φίλο μας. Μερικές φορές αυτός ο άνθρωπος μαθαίνει όλα τα νέα μας πριν από τους συγγενείς μας. Χαράξτε τις πλακέτες τις INSPIO με ένα εξατομικευμένο μήνυμα από τα βάθη της καρδιάς σας για να του εκφράσετε όλα όσα σημαίνει για σας.