Ψάχνετε για ένα μοναδικό δώρο για την αγάπη σας; Για περισσότερες πληροφορίες.

Οικογένεια ζαρκαδιών - αυτοκόλλητα τοίχου ακουαρέλας

Οικογένεια ζαρκαδιών - αυτοκόλλητα τοίχου ακουαρέλας Οικογένεια ζαρκαδιών - αυτοκόλλητα τοίχου ακουαρέλας Οικογένεια ζαρκαδιών - αυτοκόλλητα τοίχου ακουαρέλας Οικογένεια ζαρκαδιών - αυτοκόλλητα τοίχου ακουαρέλας Οικογένεια ζαρκαδιών - αυτοκόλλητα τοίχου ακουαρέλας
20+ ικανοποιημένοι πελάτες αγόρασαν αυτό το αυτοκόλλητο.
Σε απόθεμα

66,00 €Το μέγεθος μετά την τοποθέτηση (όπως στην εικόνα) είναι υ. 150 x π. 215 cm (η διάσταση εκτύπωσης είναι: 141 cm).

Τα μέρη του αυτοκόλλητου – ζαρκάδι, σφαίρες κολλιούνται ξεχωριστά. Το υφασμάτινο αυτοκόλλητο τοίχου με ακουαρέλες είναι επανακολλήσιμο και ασφαλές για τα μωρά.Αυτοκόλλητα τοίχου INSPIO
Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από ένα ανθεκτικό ειδικό φύλλο που μοιάζει με ύφασμα και έχει ευχάριστη υφή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και πλένονται με νερό.
Τα αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας τυπώνονται με οικολογικά χρώματα που εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση. Είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά και είναι η ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο που χρησιμοποιείται από παιδιά και εφήβους: παιδικό, καθιστικό και υπνοδωμάτια.


Η τοποθέτηση των αυτοκόλληων στον τοίχο είναι απλή, χωρίς να χρειάζεται κόλλα. Είναι φτιαγμένα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Αν τυχόν κολλήσουν μεταξύ τους, πολύ απλά ξεκολλήστε τα.