Ψάχνετε για ένα μοναδικό δώρο για την αγάπη σας; Για περισσότερες πληροφορίες.

Αλεπού, ελάφι, σκίουρος - αυτοκόλλητα τοίχου

Αλεπού, ελάφι, σκίουρος - αυτοκόλλητα τοίχου Αλεπού, ελάφι, σκίουρος - αυτοκόλλητα τοίχου Αλεπού, ελάφι, σκίουρος - αυτοκόλλητα τοίχου Αλεπού, ελάφι, σκίουρος - αυτοκόλλητα τοίχου Αλεπού, ελάφι, σκίουρος - αυτοκόλλητα τοίχου
90+ ικανοποιημένοι πελάτες αγόρασαν αυτό το αυτοκόλλητο. 2 την τελευταία εβδομάδα.
Σε απόθεμα

48,00 €Το μέγεθος μετά την επικόλληση του αυτοκόλλητου (όπως απεικονίζεται) είναι ύψος 115 x πλάτος145 cm.

Τα μέρη των αυτοκόλλητων – σετ αυτοκόλλητων με αλεπού, αυτοκόλλητα με ελάφι και αυτοκόλλητα με σκίουρο είναι κολλημένα ξεχωριστά. Μελάνι φιλικό προς το περιβάλλον, μη τοξικό υλικό και ασφαλές για παιδιά και μωρά.
Αυτοκόλλητα τοίχου INSPIO
Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από ένα ανθεκτικό ειδικό φύλλο που μοιάζει με ύφασμα και έχει ευχάριστη υφή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και πλένονται με νερό.
Τα αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας τυπώνονται με οικολογικά χρώματα που εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση. Είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά και είναι η ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο που χρησιμοποιείται από παιδιά και εφήβους: παιδικό, καθιστικό και υπνοδωμάτια.


Η τοποθέτηση των αυτοκόλληων στον τοίχο είναι απλή, χωρίς να χρειάζεται κόλλα. Είναι φτιαγμένα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Αν τυχόν κολλήσουν μεταξύ τους, πολύ απλά ξεκολλήστε τα.