Ψάχνετε για ένα μοναδικό δώρο για την αγάπη σας; Για περισσότερες πληροφορίες.

Αυτοκόλλητο τοίχου ακουαρέλας - Οικογένεια λαγουδάκια με καρδιές

Αυτοκόλλητο τοίχου ακουαρέλας - Οικογένεια λαγουδάκια με καρδιές Αυτοκόλλητο τοίχου ακουαρέλας - Οικογένεια λαγουδάκια με καρδιές Αυτοκόλλητο τοίχου ακουαρέλας - Οικογένεια λαγουδάκια με καρδιές Αυτοκόλλητο τοίχου ακουαρέλας - Οικογένεια λαγουδάκια με καρδιές
30+ ικανοποιημένοι πελάτες αγόρασαν αυτό το αυτοκόλλητο.
Σε απόθεμα

56,00 €Το σετ περιλαμβάνει:

  • λαγουδάκια μεγέθους ύψος 95 x πλάτος 97 cm
  • 40 τμχ. καρδιές από 3 × 3 cm έως 11 × 9 cm σε μέγεθος

Όλα τα μέρη του αυτοκόλλητου είναι ξεχωριστά. Μπορείτε να τα κολλήσετε όπως θέλετε και να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές συνθέσεις.


Αυτοκόλλητα τοίχου INSPIO
Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από ένα ανθεκτικό ειδικό φύλλο που μοιάζει με ύφασμα και έχει ευχάριστη υφή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και πλένονται με νερό.
Τα αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας τυπώνονται με οικολογικά χρώματα που εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση. Είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά και είναι η ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο που χρησιμοποιείται από παιδιά και εφήβους: παιδικό, καθιστικό και υπνοδωμάτια.


Η τοποθέτηση των αυτοκόλληων στον τοίχο είναι απλή, χωρίς να χρειάζεται κόλλα. Είναι φτιαγμένα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Αν τυχόν κολλήσουν μεταξύ τους, πολύ απλά ξεκολλήστε τα.