Ψάχνετε για ένα μοναδικό δώρο για την αγάπη σας; Για περισσότερες πληροφορίες.

Υφασμάτινο αυτοκόλλητο τοίχου - Ζώα ΣΑΦΑΡΙ από την άγρια φύση

Υφασμάτινο αυτοκόλλητο τοίχου - Ζώα ΣΑΦΑΡΙ από την άγρια φύση Υφασμάτινο αυτοκόλλητο τοίχου - Ζώα ΣΑΦΑΡΙ από την άγρια φύση Υφασμάτινο αυτοκόλλητο τοίχου - Ζώα ΣΑΦΑΡΙ από την άγρια φύση
20+ ικανοποιημένοι πελάτες αγόρασαν αυτό το αυτοκόλλητο.
Σε απόθεμα

112,00 €Αυτοκόλλητα τοίχου (απεικονίζονται) τοποθετημένα στην επιφάνεια ύψος 130 x πλάτος 300 cm σε μέγεθος.

Τα μέρη του αυτοκόλλητου – μια ομάδα ζώων εφαρμόζονται ξεχωριστά. Διατάξτε το σαφάρι σας όπως φαίνεται στην εικόνα ή σύμφωνα με το δικό σας σχέδιο.


Η συλλογή του συγγραφέα SAFARI δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Monika Tomsia από το Mona Tomassi Studio. Η συλλογή αποτελεί μέρος της μάρκας INSPIO ORIGINAL στο πλαίσιο της συνεργασίας του συγγραφέα με σχεδιαστές και εικονογράφους. Μπορείτε να βρείτε αυτά τα αυτοκόλλητα μόνο στο inspiooriginal.com


Αυτοκόλλητα τοίχου INSPIO
Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από ένα ανθεκτικό ειδικό φύλλο που μοιάζει με ύφασμα και έχει ευχάριστη υφή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και πλένονται με νερό.
Τα αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας τυπώνονται με οικολογικά χρώματα που εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση. Είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά και είναι η ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο που χρησιμοποιείται από παιδιά και εφήβους: παιδικό, καθιστικό και υπνοδωμάτια.


Η τοποθέτηση των αυτοκόλληων στον τοίχο είναι απλή, χωρίς να χρειάζεται κόλλα. Είναι φτιαγμένα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Αν τυχόν κολλήσουν μεταξύ τους, πολύ απλά ξεκολλήστε τα.