Ψάχνετε για ένα μοναδικό δώρο για την αγάπη σας; Για περισσότερες πληροφορίες.

Υφασμάτινα αυτοκόλλητα - Καμηλοπάρδαλη από τον κόσμο του ΣΑΦΑΡΙ

Υφασμάτινα αυτοκόλλητα - Καμηλοπάρδαλη από τον κόσμο του ΣΑΦΑΡΙ Υφασμάτινα αυτοκόλλητα - Καμηλοπάρδαλη από τον κόσμο του ΣΑΦΑΡΙ Υφασμάτινα αυτοκόλλητα - Καμηλοπάρδαλη από τον κόσμο του ΣΑΦΑΡΙ Υφασμάτινα αυτοκόλλητα - Καμηλοπάρδαλη από τον κόσμο του ΣΑΦΑΡΙ
20+ ικανοποιημένοι πελάτες αγόρασαν αυτό το αυτοκόλλητο.
Σε απόθεμα

73,00 €



Μετά την επικόλληση του αυτοκόλλητου (όπως στην εικόνα) έχει μέγεθος υ. 180 x μ. 185 cm.


Η συλλογή του συγγραφέα SAFARI δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Mona Tomassi από το Mona Tomassi Studio. Η συλλογή αποτελεί μέρος της μάρκας INSPIO ORIGINAL στο πλαίσιο της συνεργασίας του συγγραφέα με σχεδιαστές και εικονογράφους. Μπορείτε να βρείτε αυτά τα αυτοκόλλητα μόνο στο inspiooriginal.com.



Αυτοκόλλητα τοίχου INSPIO
Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από ένα ανθεκτικό ειδικό φύλλο που μοιάζει με ύφασμα και έχει ευχάριστη υφή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και πλένονται με νερό.




Τα αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας τυπώνονται με οικολογικά χρώματα που εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση. Είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά και είναι η ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο που χρησιμοποιείται από παιδιά και εφήβους: παιδικό, καθιστικό και υπνοδωμάτια.


Η τοποθέτηση των αυτοκόλληων στον τοίχο είναι απλή, χωρίς να χρειάζεται κόλλα. Είναι φτιαγμένα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Αν τυχόν κολλήσουν μεταξύ τους, πολύ απλά ξεκολλήστε τα.