Ψάχνετε για ένα μοναδικό δώρο για την αγάπη σας; Για περισσότερες πληροφορίες.

Κουνελάκια που πετούν σε μια ομπρέλα - αυτοκόλλητο ακουαρέλας

Κουνελάκια που πετούν σε μια ομπρέλα - αυτοκόλλητο ακουαρέλας Κουνελάκια που πετούν σε μια ομπρέλα - αυτοκόλλητο ακουαρέλας Κουνελάκια που πετούν σε μια ομπρέλα - αυτοκόλλητο ακουαρέλας Κουνελάκια που πετούν σε μια ομπρέλα - αυτοκόλλητο ακουαρέλας Κουνελάκια που πετούν σε μια ομπρέλα - αυτοκόλλητο ακουαρέλας
290+ ικανοποιημένοι πελάτες αγόρασαν αυτό το αυτοκόλλητο. 1 την τελευταία εβδομάδα.
Σε απόθεμα
Διαστάσεις:
  • N.1.
  • N.2.

34,00 €Το σετ περιλαμβάνει:

  • ένα μεγάλο αυτοκόλλητο με λαγουδάκια μεγέθους 94 × 85 cm (όταν το εφαρμόζετε όπως στην εικόνα).
  • 20 τεμάχια πεταλούδες μεγέθους 6 × 10 cm
  • 25 τεμάχια κουκκίδες διαμέτρου 1,5 cm σε μέγεθος

Τα αυτοκόλλητα είναι ξεχωριστά – εσείς θα αποφασίσετε πού θα τα τοποθετήσετε στον τοίχο. Θα δημιουργήσετε τις δικές σας και μοναδικές συνθέσεις.Αυτοκόλλητα τοίχου INSPIO
Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από ένα ανθεκτικό ειδικό φύλλο που μοιάζει με ύφασμα και έχει ευχάριστη υφή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και πλένονται με νερό.
Τα αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας τυπώνονται με οικολογικά χρώματα που εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση. Είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά και είναι η ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο που χρησιμοποιείται από παιδιά και εφήβους: παιδικό, καθιστικό και υπνοδωμάτια.


Η τοποθέτηση των αυτοκόλληων στον τοίχο είναι απλή, χωρίς να χρειάζεται κόλλα. Είναι φτιαγμένα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Αν τυχόν κολλήσουν μεταξύ τους, πολύ απλά ξεκολλήστε τα.