Ψάχνετε για ένα μοναδικό δώρο για την αγάπη σας; Για περισσότερες πληροφορίες.

Αυτοκόλλητα γύρω από την πόρτα και τα έπιπλα - Ασπρόμαυρα ζώα

Αυτοκόλλητα γύρω από την πόρτα και τα έπιπλα - Ασπρόμαυρα ζώα Αυτοκόλλητα γύρω από την πόρτα και τα έπιπλα - Ασπρόμαυρα ζώα Αυτοκόλλητα γύρω από την πόρτα και τα έπιπλα - Ασπρόμαυρα ζώα Αυτοκόλλητα γύρω από την πόρτα και τα έπιπλα - Ασπρόμαυρα ζώα Αυτοκόλλητα γύρω από την πόρτα και τα έπιπλα - Ασπρόμαυρα ζώα
40+ ικανοποιημένοι πελάτες αγόρασαν αυτό το αυτοκόλλητο.
Σε απόθεμα
Διαστάσεις:
  • N.1 - Ζώα στη δεξιά πλευρά της πόρτας(38
  • N.2 - Ζώα στην αριστερή πλευρά της πόρτας

38,00 €


  • Έξι ζωάκια, 4 προσαρμοσμένα για εφαρμογή γύρω από την πόρτα ή τα έπιπλα και δύο για επικόλληση πάνω από την πόρτα ή το πάτωμα, το κρεβάτι ή ένα ντουλάπι.

Αυτοκόλλητα τοίχου INSPIO
Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από ένα ανθεκτικό ειδικό φύλλο που μοιάζει με ύφασμα και έχει ευχάριστη υφή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και πλένονται με νερό.
Τα αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας τυπώνονται με οικολογικά χρώματα που εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση. Είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά και είναι η ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο που χρησιμοποιείται από παιδιά και εφήβους: παιδικό, καθιστικό και υπνοδωμάτια.


Η τοποθέτηση των αυτοκόλληων στον τοίχο είναι απλή, χωρίς να χρειάζεται κόλλα. Είναι φτιαγμένα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Αν τυχόν κολλήσουν μεταξύ τους, πολύ απλά ξεκολλήστε τα.