Ψάχνετε για ένα μοναδικό δώρο για την αγάπη σας; Για περισσότερες πληροφορίες.

Ζώα με όνομα για κορίτσια - Αυτοκόλλητα τοίχου

Ζώα με όνομα για κορίτσια - Αυτοκόλλητα τοίχου Ζώα με όνομα για κορίτσια - Αυτοκόλλητα τοίχου Ζώα με όνομα για κορίτσια - Αυτοκόλλητα τοίχου Ζώα με όνομα για κορίτσια - Αυτοκόλλητα τοίχου Ζώα με όνομα για κορίτσια - Αυτοκόλλητα τοίχου
90+ ικανοποιημένοι πελάτες αγόρασαν αυτό το αυτοκόλλητο. 1 την τελευταία εβδομάδα.
Σε απόθεμα
Διαστάσεις:
  • Ζώο με όνομα 120 x 65 εκατοστά + καρδιές και αστέρια

37,00 €
Όνομα πάνω στο αυτοκόλλητο (μέγιστο 9 γράμματα)Γράψτε το όνομα που θέλετε στο αυτοκόλλητο σε αυτή τη σημείωση (κάντε κλικ στο κουμπί ‚προσθήκη στο καλάθι‘ αφού προσθέσετε ένα όνομα).Αυτοκόλλητα τοίχου INSPIO
Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από ένα ανθεκτικό ειδικό φύλλο που μοιάζει με ύφασμα και έχει ευχάριστη υφή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και πλένονται με νερό.
Τα αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας τυπώνονται με οικολογικά χρώματα που εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση. Είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά και είναι η ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο που χρησιμοποιείται από παιδιά και εφήβους: παιδικό, καθιστικό και υπνοδωμάτια.


Η τοποθέτηση των αυτοκόλληων στον τοίχο είναι απλή, χωρίς να χρειάζεται κόλλα. Είναι φτιαγμένα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Αν τυχόν κολλήσουν μεταξύ τους, πολύ απλά ξεκολλήστε τα.