Ψάχνετε για ένα μοναδικό δώρο για την αγάπη σας; Για περισσότερες πληροφορίες.

Αυτοκόλλητη ταπετσαρία Μονόκερος - υφασμάτινο αυτοκόλλητο τοίχου στο χρώμα του ουράνιου τόξου

Αυτοκόλλητη ταπετσαρία Μονόκερος - υφασμάτινο αυτοκόλλητο τοίχου στο χρώμα του ουράνιου τόξου Αυτοκόλλητη ταπετσαρία Μονόκερος - υφασμάτινο αυτοκόλλητο τοίχου στο χρώμα του ουράνιου τόξου
40+ ικανοποιημένοι πελάτες αγόρασαν αυτό το αυτοκόλλητο.
Σε απόθεμα
Διαστάσεις:
  • N.1.
  • N.2.

46,00 €N.2. Το μέγεθος φαίνεται στην εικόνα. Το μέγεθος μετά την επικόλληση του αυτοκόλλητου είναι υ. 155 x π. 260 cm.

Τα μέρη του αυτοκόλλητου – ουράνια τόξα, ζώα και σφαίρες κολλιούνται ξεχωριστά. Κολλήστε τα αυτοκόλλητα όπως απεικονίζεται στη φωτογραφία ή σύμφωνα με το δικό σας σχέδιο.

Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από υφασμάτινο φύλλο υψηλής ποιότητας και μοιάζουν με τοιχογραφία ακουαρέλας στον τοίχο.Αυτοκόλλητα τοίχου INSPIO
Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από ένα ανθεκτικό ειδικό φύλλο που μοιάζει με ύφασμα και έχει ευχάριστη υφή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και πλένονται με νερό.
Τα αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας τυπώνονται με οικολογικά χρώματα που εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση. Είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά και είναι η ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο που χρησιμοποιείται από παιδιά και εφήβους: παιδικό, καθιστικό και υπνοδωμάτια.


Η τοποθέτηση των αυτοκόλληων στον τοίχο είναι απλή, χωρίς να χρειάζεται κόλλα. Είναι φτιαγμένα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Αν τυχόν κολλήσουν μεταξύ τους, πολύ απλά ξεκολλήστε τα.