Αυτοκόλλητο τοίχου - Φεγγάρι και ένα κορίτσι σε σκάλα

Αυτοκόλλητο τοίχου - Φεγγάρι και ένα κορίτσι σε σκάλα Αυτοκόλλητο τοίχου - Φεγγάρι και ένα κορίτσι σε σκάλα Αυτοκόλλητο τοίχου - Φεγγάρι και ένα κορίτσι σε σκάλα Αυτοκόλλητο τοίχου - Φεγγάρι και ένα κορίτσι σε σκάλα Αυτοκόλλητο τοίχου - Φεγγάρι και ένα κορίτσι σε σκάλα
110+ ικανοποιημένοι πελάτες αγόρασαν αυτό το αυτοκόλλητο.
Σε απόθεμα

78,00 €Το σετ περιέχει:

  • 95 × 95 cm σε μέγεθος
  • 1× αυτοκόλλητο κορίτσι 95 × 51 cm
  • 1× αυτοκόλλητο σκάλας 110 × 25 cm σε μέγεθος
  • 60× συμπληρωματικά αυτοκόλλητα κουκκίδων μεγέθους έως 10 cm

Η συμβουλή μας: Μπορείτε να κολλήσετε το αυτοκόλλητο του φεγγαριού στο χώρο ή μπορείτε να κόψετε ένα μικρό μέρος από το φεγγάρι (πριν ξεκολλήσετε το φεγγάρι από το αλουμινόχαρτο χρησιμοποιώντας χάρακα και ψαλίδι) και να κολλήσετε το φεγγάρι δίπλα στο ταβάνι. Το κορίτσι και η σκάλα είναι μεμονωμένα αυτοκόλλητα που μπορούν να προσαρμοστούν στο κολλημένο ύψος του φεγγαριού.Αυτοκόλλητα τοίχου INSPIO
Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από ένα ανθεκτικό ειδικό φύλλο που μοιάζει με ύφασμα και έχει ευχάριστη υφή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και πλένονται με νερό.
Τα αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας τυπώνονται με οικολογικά χρώματα που εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση. Είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά και είναι η ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο που χρησιμοποιείται από παιδιά και εφήβους: παιδικό, καθιστικό και υπνοδωμάτια.


Η τοποθέτηση των αυτοκόλληων στον τοίχο είναι απλή, χωρίς να χρειάζεται κόλλα. Είναι φτιαγμένα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Αν τυχόν κολλήσουν μεταξύ τους, πολύ απλά ξεκολλήστε τα.