Παιδικό αυτοκόλλητο τοίχου ταξιδιωτικού χάρτη

Παιδικό αυτοκόλλητο τοίχου ταξιδιωτικού χάρτη Παιδικό αυτοκόλλητο τοίχου ταξιδιωτικού χάρτη Παιδικό αυτοκόλλητο τοίχου ταξιδιωτικού χάρτη Παιδικό αυτοκόλλητο τοίχου ταξιδιωτικού χάρτη Παιδικό αυτοκόλλητο τοίχου ταξιδιωτικού χάρτη
140+ ικανοποιημένοι πελάτες αγόρασαν αυτό το αυτοκόλλητο.
Σε απόθεμα

130,00 €Μάθετε ποιος γνωρίζει καλύτερα τον κόσμο – οι γονείς ή τα παιδιά; Ο παιδικός παγκόσμιος χάρτης (** 127 × 198 cm **) είναι κατασκευασμένος από ** ισχυρό υφασμάτινο φύλλο ** και είναι ιδιαίτερα εκπαιδευτικός.

Χαρακτηριστικά του χάρτη: Ο χάρτης περιέχει τον κόσμο της Γης:

  • Διεθνείς ονομασίες ηπείρων και ωκεανών.
  • Ζώα που ζουν σε όλο τον κόσμο
  • μέσα μεταφοράς – αεροπλάνα, πλοία, αερόστατα κ.λπ.


Αυτοκόλλητα τοίχου INSPIO
Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από ένα ανθεκτικό ειδικό φύλλο που μοιάζει με ύφασμα και έχει ευχάριστη υφή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και πλένονται με νερό.
Τα αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας τυπώνονται με οικολογικά χρώματα που εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση. Είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά και είναι η ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο που χρησιμοποιείται από παιδιά και εφήβους: παιδικό, καθιστικό και υπνοδωμάτια.


Η τοποθέτηση των αυτοκόλληων στον τοίχο είναι απλή, χωρίς να χρειάζεται κόλλα. Είναι φτιαγμένα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Αν τυχόν κολλήσουν μεταξύ τους, πολύ απλά ξεκολλήστε τα.