Ψάχνετε για ένα μοναδικό δώρο για την αγάπη σας; Για περισσότερες πληροφορίες.

Αυτοκόλλητο τοίχου Αρκουδάκι με αστέρια σε ροζ χρώμα

Αυτοκόλλητο τοίχου Αρκουδάκι με αστέρια σε ροζ χρώμα Αυτοκόλλητο τοίχου Αρκουδάκι με αστέρια σε ροζ χρώμα Αυτοκόλλητο τοίχου Αρκουδάκι με αστέρια σε ροζ χρώμα Αυτοκόλλητο τοίχου Αρκουδάκι με αστέρια σε ροζ χρώμα Αυτοκόλλητο τοίχου Αρκουδάκι με αστέρια σε ροζ χρώμα
70+ ικανοποιημένοι πελάτες αγόρασαν αυτό το αυτοκόλλητο. 1 την τελευταία εβδομάδα.
Σε απόθεμα
Διαστάσεις:
  • N.1. ροζ

50,00 €
Γράψτε το όνομα που θέλετε στο αυτοκόλλητο σε αυτό το σημείωμα. Αν δεν θέλετε να αναγράφεται όνομα στο αυτοκόλλητο, γράψτε "NO NAME".Το σετ περιλαμβάνει:

  • αυτοκόλλητο με όνομα μεγέθους 77 × 99 cm
  • αυτοκόλλητο μικρό αρκουδάκι μεγέθους 23 × 25 cm
  • 9 αυτοκόλλητα κίτρινα αστέρια μεγέθους από 2,5 έως 7 cm
  • 40 αυτοκόλλητα αστέρια μεγέθους από 5 έως 13 cm


Αυτοκόλλητα τοίχου INSPIO
Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από ένα ανθεκτικό ειδικό φύλλο που μοιάζει με ύφασμα και έχει ευχάριστη υφή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και πλένονται με νερό.
Τα αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας τυπώνονται με οικολογικά χρώματα που εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση. Είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά και είναι η ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο που χρησιμοποιείται από παιδιά και εφήβους: παιδικό, καθιστικό και υπνοδωμάτια.


Η τοποθέτηση των αυτοκόλληων στον τοίχο είναι απλή, χωρίς να χρειάζεται κόλλα. Είναι φτιαγμένα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Αν τυχόν κολλήσουν μεταξύ τους, πολύ απλά ξεκολλήστε τα.