Ψάχνετε για ένα μοναδικό δώρο για την αγάπη σας; Για περισσότερες πληροφορίες.

Αυτοκόλλητο τοίχου - Αρκουδάκι σε χρώμα μέντας με αστέρια και όνομα

Αυτοκόλλητο τοίχου - Αρκουδάκι σε χρώμα μέντας με αστέρια και όνομα Αυτοκόλλητο τοίχου - Αρκουδάκι σε χρώμα μέντας με αστέρια και όνομα Αυτοκόλλητο τοίχου - Αρκουδάκι σε χρώμα μέντας με αστέρια και όνομα Αυτοκόλλητο τοίχου - Αρκουδάκι σε χρώμα μέντας με αστέρια και όνομα Αυτοκόλλητο τοίχου - Αρκουδάκι σε χρώμα μέντας με αστέρια και όνομα
240+ ικανοποιημένοι πελάτες αγόρασαν αυτό το αυτοκόλλητο.
Σε απόθεμα

53,00 €
Σημειώστε εδώ το όνομα που θέλετε για το αυτοκόλλητο. Αν δεν θέλετε όνομα στο αυτοκόλλητο, γράψτε «ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ».Το σετ περιλαμβάνει ένα αυτοκόλλητο μεγέθους 80 × 90 εκατοστά + 18 αστέρια (12 × 12 cm) και 33 αστέρια 5 × 5 cm
Αυτοκόλλητα τοίχου INSPIO
Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από ένα ανθεκτικό ειδικό φύλλο που μοιάζει με ύφασμα και έχει ευχάριστη υφή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και πλένονται με νερό.
Τα αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας τυπώνονται με οικολογικά χρώματα που εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση. Είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά και είναι η ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο που χρησιμοποιείται από παιδιά και εφήβους: παιδικό, καθιστικό και υπνοδωμάτια.


Η τοποθέτηση των αυτοκόλληων στον τοίχο είναι απλή, χωρίς να χρειάζεται κόλλα. Είναι φτιαγμένα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Αν τυχόν κολλήσουν μεταξύ τους, πολύ απλά ξεκολλήστε τα.