ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Οι παραγγελίες που γίνονται δεκτές έως τις 12/12/2022 θα γίνουν μέχρι τα Χριστούγεννα. Σας ευχαριστούμε που περάσατε αυτή τη χρονιά μαζί μας και ανυπομονούμε να σας δούμε το 2023.

Αυτοκόλλητα μπαλόνια σε χρώμα μέντας σε νορβηγικό στυλ

Αυτοκόλλητα μπαλόνια σε χρώμα μέντας σε νορβηγικό στυλ Αυτοκόλλητα μπαλόνια σε χρώμα μέντας σε νορβηγικό στυλ Αυτοκόλλητα μπαλόνια σε χρώμα μέντας σε νορβηγικό στυλ Αυτοκόλλητα μπαλόνια σε χρώμα μέντας σε νορβηγικό στυλ
160+ ικανοποιημένοι πελάτες αγόρασαν αυτό το αυτοκόλλητο. 1 την τελευταία εβδομάδα.
Σε απόθεμα

37,00 €Το φύλλο 100 × 70 cm περιέχει:
50 × 30 cm σε μέγεθος
3× μπαλόνια 40 × 24 cm
3× μπαλόνια 30 × 18 cm
80× κουκίδες για τον τοίχο με διάμετρο 4,5 cm
Αυτοκόλλητα τοίχου INSPIO
Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από ένα ανθεκτικό ειδικό φύλλο που μοιάζει με ύφασμα και έχει ευχάριστη υφή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και πλένονται με νερό.
Τα αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας τυπώνονται με οικολογικά χρώματα που εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση. Είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά και είναι η ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο που χρησιμοποιείται από παιδιά και εφήβους: παιδικό, καθιστικό και υπνοδωμάτια.


Η τοποθέτηση των αυτοκόλληων στον τοίχο είναι απλή, χωρίς να χρειάζεται κόλλα. Είναι φτιαγμένα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Αν τυχόν κολλήσουν μεταξύ τους, πολύ απλά ξεκολλήστε τα.