Παιδικό στρώμα παιχνιδιού από φελλό - ποια είναι τα οφέλη του φελλού;

Ο ΦΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ

Τα παιδικά στρώματα φελλού INSPIO είναι φυσικά, φιλικά προς το περιβάλλον και χειροποίητα στην Ευρώπη. Αυτά τα παιδικά χαλιά είναι ένα αισθητικό και λειτουργικό αξεσουάρ για κάθε παιδικό υπνοδωμάτιο. Τα χαλιά από φελλό έχουν εξαιρετικές ηχοαπορροφητικές ιδιότητες, απορροφούν τους κραδασμούς σε περίπτωση πτώσης και κάνουν το υπνοδωμάτιο πιο ζεστό. Τα χαλιά παιχνιδιού είναι κατάλληλα για αλλεργικά άτομα, επειδή δεν παρέχουν περιβάλλον για ακάρεα και δεν απορροφούν σκόνη. Ο φελλός ως φυσικό υλικό αποτρέπει την ανάπτυξη μούχλας και την εξάπλωση βακτηρίων.

Το στρώμα παιχνιδιού από φελλό είναι ευχάριστο και ζεστό στην αφή. Τα παιδιά περνούν πολύ χρόνο στο πάτωμα παίζοντας και θέλουμε να εξασφαλίσουμε μια απόλυτα ασφαλή και ποιοτική επιφάνεια για τα παιχνίδια τους. Η επάνω πλευρά του στρώματος είναι κατασκευασμένη από δομημένο ύφασμα φελλού. Η κάτω πλευρά είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο φελλό από καουτσούκ. Και οι δύο πλευρές έχουν αντιολισθητικές ιδιότητες – οι οποίες θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από τα μικρά παιδιά. Ο φελλός έχει θερμομονωτικές ιδιότητες και είναι κατάλληλος για το παιδικό δωμάτιο με ενδοδαπέδια θέρμανση.

Το στρώμα παιχνιδιού είναι πολύ εύκολο στη συντήρηση και μπορείτε να το σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα ή να το καθαρίζετε με νερό. Είναι ελαφρύ, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε την τοποθέτησή του ανά πάσα στιγμή.


ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ;

1. ΧΑΛΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Ένα ασύμμετρο χαλί με κοψίματα είναι ιδανικό αν θέλετε να γεμίσετε το χώρο δίπλα στο κρεβάτι. Η μία πλευρά του χαλιού είναι ευθεία για να το τοποθετήσετε ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι. Στο χαλί έχει σχεδιαστεί μια θέση για παντόφλες, όπου το παιδί μπορεί να τις βάλει πριν κοιμηθεί. Αυτό το χαλί παιχνιδιού θα γίνει σε χρήση ενώ παίζετε παιχνίδια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Υπάρχουν πολύχρωμες απεικονίσεις, δρόμοι, ράγες, εποχές του χρόνου, παιχνίδι Ludo ή αριθμοί από το ένα έως το δέκα.

2. ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΧΑΛΙ

Ένα ορθογώνιο χαλί παιχνιδιού με το όνομα του παιδιού είναι κατάλληλο ακόμη και για μικρότερους χώρους. Το μέγεθός του είναι 130 × 58 cm και μπορείτε να το τοποθετήσετε δίπλα στο κρεβάτι, στο παιδικό δωμάτιο ή απλώς οπουδήποτε χρειάζεται να γεμίσετε το χώρο. Αυτό το στρώμα παιχνιδιού θα κάνει το υπνοδωμάτιο κάθε παιδιού άνετο με το πολύχρωμο και μοναδικό του σχέδιο.

3. ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΧΑΛΙ

Αν ψάχνετε για ένα χαλί ή ένα στρώμα παιχνιδιού που θα σας βολέψει και θα γεμίσει τον χώρο σε ένα μεγαλύτερο παιδικό υπνοδωμάτιο, τότε ένα στρώμα παιχνιδιού 130 × 130 cm σε τετράγωνο σχήμα είναι ιδανικό για εσάς. Είναι εξατομικευμένο, οπότε αποτελεί ένα μοναδικό αξεσουάρ που θα ερωτευτούν τα παιδιά σας, αλλά και εσείς. Μπλεγμένοι δρόμοι, μονοπάτια και ράγες δημιουργούν έναν χώρο για τη φαντασία των παιδιών. Με λίγα μόνο αυτοκίνητα, ζώα και φιγούρες, το παιδί σας θα βρεθεί σε έναν μαγικό φανταστικό κόσμο.

4. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΧΑΛΙ

Ένα στρογγυλό χαλί παιχνιδιού με διάμετρο 130 cm μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε και είναι κατάλληλο για όλους τους χώρους χάρη στο σχήμα του. Ένας δρόμος και ράγες εμφανίζονται στο στρώμα παιχνιδιού, και εκτός από αυτό, επίσης το παιχνίδι Ludo ή τα γράμματα της αλφαβήτου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τάπητα ως θερμομονωτικό υλικό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το στρώμα παιχνιδιού από φελλό είναι ένα καινοτόμο και μοντέρνο αξεσουάρ για κάθε παιδικό υπνοδωμάτιο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΦΕΛΛΟ