Ψάχνετε για ένα μοναδικό δώρο για την αγάπη σας; Για περισσότερες πληροφορίες.

Τυρκουάζ-γκρι αρκουδάκι με αστέρια και όνομα

Τυρκουάζ-γκρι αρκουδάκι με αστέρια και όνομα Τυρκουάζ-γκρι αρκουδάκι με αστέρια και όνομα Τυρκουάζ-γκρι αρκουδάκι με αστέρια και όνομα Τυρκουάζ-γκρι αρκουδάκι με αστέρια και όνομα Τυρκουάζ-γκρι αρκουδάκι με αστέρια και όνομα
100+ ικανοποιημένοι πελάτες αγόρασαν αυτό το αυτοκόλλητο.
Σε απόθεμα

53,00 €
Γράψτε το όνομα που θέλετε στο αυτοκόλλητο σε αυτό το σημείωμα. Αν δεν θέλετε να αναγράφεται όνομα στο αυτοκόλλητο, γράψτε "NO NAME".Το σετ περιέχει ένα αυτοκόλλητο μεγέθους 80 × 90 εκατοστά + 18 αστέρια (12 × 12 cm) και 33 αστέρια 5 × 5 cm.
Αυτοκόλλητα τοίχου INSPIO
Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από ένα ανθεκτικό ειδικό φύλλο που μοιάζει με ύφασμα και έχει ευχάριστη υφή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και πλένονται με νερό.
Τα αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας τυπώνονται με οικολογικά χρώματα που εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση. Είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά και είναι η ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο που χρησιμοποιείται από παιδιά και εφήβους: παιδικό, καθιστικό και υπνοδωμάτια.


Η τοποθέτηση των αυτοκόλληων στον τοίχο είναι απλή, χωρίς να χρειάζεται κόλλα. Είναι φτιαγμένα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Αν τυχόν κολλήσουν μεταξύ τους, πολύ απλά ξεκολλήστε τα.