Ψάχνετε για ένα μοναδικό δώρο για την αγάπη σας; Για περισσότερες πληροφορίες.

Αυτοκόλλητα τοίχου - Αεροπλάνα και μπαλόνια σε υδατογραφία

Αυτοκόλλητα τοίχου - Αεροπλάνα και μπαλόνια σε υδατογραφία Αυτοκόλλητα τοίχου - Αεροπλάνα και μπαλόνια σε υδατογραφία Αυτοκόλλητα τοίχου - Αεροπλάνα και μπαλόνια σε υδατογραφία Αυτοκόλλητα τοίχου - Αεροπλάνα και μπαλόνια σε υδατογραφία Αυτοκόλλητα τοίχου - Αεροπλάνα και μπαλόνια σε υδατογραφία
90+ ικανοποιημένοι πελάτες αγόρασαν αυτό το αυτοκόλλητο. 1 την τελευταία εβδομάδα.
Σε απόθεμα

61,00 €Το σετ αυτοκόλλητων περιέχει:

  • 3 x αυτοκόλλητα αεροπλάνου διαστάσεων: ύψος 16 x πλάτος 42 cm, ύψος 20 x πλάτος 49 cm και ύψος 22 x πλάτος 66 cm.
  • 4 αυτοκόλλητα μπαλόνια με διαστάσεις από ύψος 40 x πλάτος 23 έως ύψος 62,8 x πλάτος 37 εκ.
  • 10 αυτοκόλλητα σύννεφα από ύψος 6 x πλάτος 12 cm έως ύψος 19 x πλάτος 36 cm σε μέγεθος

Μεμονωμένα αυτοκόλλητα. Μπορείτε να τα κολλήσετε όπως θέλετε και να δημιουργήσετε τις δικές σας και μοναδικές συνθέσεις.Αυτοκόλλητα τοίχου INSPIO
Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από ένα ανθεκτικό ειδικό φύλλο που μοιάζει με ύφασμα και έχει ευχάριστη υφή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και πλένονται με νερό.
Τα αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας τυπώνονται με οικολογικά χρώματα που εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση. Είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά και είναι η ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο που χρησιμοποιείται από παιδιά και εφήβους: παιδικό, καθιστικό και υπνοδωμάτια.


Η τοποθέτηση των αυτοκόλληων στον τοίχο είναι απλή, χωρίς να χρειάζεται κόλλα. Είναι φτιαγμένα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Αν τυχόν κολλήσουν μεταξύ τους, πολύ απλά ξεκολλήστε τα.