Περάστε μια δημιουργική μέρα και παίξτε με τα παιδιά ως καλλιτέχνες Κατεβάστε δωρεάν παιδικές σελίδες ζωγραφικής INSPIO.

ΔΩΡΕΑΝ λήψη εξατομικευμένου αφίσας για εκτύπωση σε μέγεθος A4 ή A3

Το σύστημα θα σας αποστείλει αυτόματα το αρχείο για την εκτύπωση της αφίσας στη διεύθυνση email που καταχωρίσατε, εντός 10 λεπτών. Εάν δεν λάβετε την αφίσα, παρακαλούμε ελέγξτε το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam). Εάν δεν λάβετε καθόλου το email, δοκιμάστε να δημιουργήσετε την αφίσα ξανά ή χρησιμοποιήστε μια διαφορετική διεύθυνση email. Για οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας. Σας ευχαριστούμε και χαίρομαστε που μας επισκεφτήκατε.

Γεια σας, αγαπητοί γονείς!

1️⃣ Σας παρουσιάζουμε μια καταπληκτική ευκαιρία για τα μικρά σας παιδιά – μια εξατομικευμένη αφίσα με το γράμμα και το όνομα του παιδιού σας, που μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα και να κρεμάσετε στον τοίχο του δωματίου τους.
2️⃣ Επιλέξτε από διάφορα χρωματικά σχήματα και σχέδια για να δημιουργήσετε μια τέλεια αφίσα που θα είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στο παιδικό δωμάτιο και θα ενθαρρύνει τα παιδιά σας να μάθουν γράμματα και να διαβάσουν.
3️⃣ Αυτή η εξατομικευμένη αφίσα είναι ένα ιδανικό δώρο για τα παιδιά σας, τα εγγόνια, τα ανίψια και τις ανηψιές σας, ακόμα και για τα παιδιά των φίλων σας. Είναι ένας μοναδικός τρόπος να δείξετε στα παιδιά ότι είναι ξεχωριστά και ότι το όνομά τους έχει νόημα.
4️⃣ Και το καλύτερο από όλα; Μπορείτε να την κατεβάσετε εντελώς δωρεάν! Ναι, ακούσατε σωστά – δωρεάν!
5️⃣ Τι περιμένετε ακόμα; Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο και αποκτήστε