Παρακολούθηση παραγγελίας


ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Οι ηλεκτρονικές αγορές γίνονται όλο και καλύτερες! Στην INSPIO, σας συνοδεύουμε καθ' όλη τη διάρκεια της παραγγελίας και σας ενημερώνουμε για την τρέχουσα κατάστασή της. Γνωρίζετε πάντα αν η παραγγελία σας έχει ήδη πραγματοποιηθεί και βρίσκεται καθ' οδόν προς εσάς. Μπορείτε να το μάθετε ανά πάσα στιγμή στον ιστότοπό μας – το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας σύνδεσμος, τον οποίο μπορείτε να βρείτε στο e-mail αμέσως μετά τη δημιουργία της παραγγελίας.



1. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Θα λάβετε μια επιβεβαίωση παραγγελίας με όλες τις πληροφορίες και έναν σύνδεσμο παρακολούθησης μέσω e-mail. Σας αποστέλλουμε επίσης ένα κείμενο επιβεβαίωσης εντός 15 δευτερολέπτων μετά τη δημιουργία της παραγγελίας. Εάν αποφασίσατε να πληρώσετε ηλεκτρονικά μέσω κάρτας και η πληρωμή απέτυχε, θα λάβετε ένα κείμενο με έναν σύνδεσμο για να επαναλάβετε την πληρωμή σε 7 λεπτά.

2. ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Κατασκευάζουμε τις πλακέτες και τις αποστέλλουμε σε μία ημέρα μετά τη δημιουργία της παραγγελίας. Εκτυπώνουμε αυτοκόλλητα μία ημέρα μετά τη δημιουργία της παραγγελίας, αλλά τα αυτοκόλλητα πρέπει να μείνουν για λίγο (περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αυτοκόλλητα). Στη συνέχεια κόβουμε και αποστέλλουμε τα αυτοκόλλητα, συνήθως την τρίτη ή τέταρτη ημέρα.

3. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Τα πάντα κατασκευάζονται και συσκευάζονται με ασφάλεια. Θα λάβετε πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι έχουμε προετοιμάσει την παραγγελία σας για τον μεταφορέα.

4. Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ INSPIO

Ο μεταφορέας έχει παραλάβει την αποστολή σας. Σας στέλνουμε τον αριθμό του πακέτου που θα εμφανιστεί στις λεπτομέρειες της παραγγελίας (μπορείτε να βρείτε έναν σύνδεσμο σε κάθε e-mail που σας στέλνουμε) και μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε το πακέτο σας στο σύστημα του μεταφορέα.

5. Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΑ

Το πακέτο σας είναι σχεδόν εκεί! Η παραγγελία σας έχει φτάσει στην αποθήκη του τοπικού σας μεταφορέα και είναι έτοιμη να σας παραδοθεί (συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα).

6. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Σύντομα στο κατώφλι σας!
Ο μεταφορέας έχει παραλάβει το πακέτο σας και θα σας παραδοθεί σήμερα.

7. Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ

Ζήτω, παραδώσαμε με επιτυχία την παραγγελία σας! :)
Το τιμολόγιο για το πακέτο θα εμφανιστεί στις λεπτομέρειες της παραγγελίας.


Γιατί να περιμένετε; Ξεκινήστε τις αγορές σας σήμερα!


Εξατομικευμένο ρομαντικό δώρο
Υφασμάτινα αυτοκόλλητα για παιδιά
INSPIO Κάδρα