Αυτοκόλλητες βούλες – Τι να διαλέξετε;

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΒΟΥΛΕΣ

  • Μετρήστε τουλάχιστον έναν τοίχο του δωματίου – δεν είναι δύσκολο! :)
  • Συμβουλή: Ένα κρεβάτι συνήθως έχει μήκος 200 cm. και το σύνηθες ύψος ενός διαμερίσματος είναι γύρω στα 270 cm.
  • Επιλέξτε πόσο πυκνές θέλετε να είναι οι βούλες και μην αγχώνεστε – θα είναι πανέμορφες! :)

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΒΟΥΛΕΣ;

Μέγεθος: 1 cm., 2 cm., 3 cm., 4 cm., 4,5 cm., 5 cm. και 6 cm.
Υλικό:

  • Βινύλιο (1 cm. μέχρι 6 cm.) – Μπορείτε να επιλέξετε ανάγλυφα αυτοκόλλητα από τα βασικά χρώματα των δειγμάτων: Είναι ιδανικά για λείους και ελαφρώς σαγρέ τοίχους, για έπιπλα και παράθυρα. Επιπλέον, είναι αδιάβροχα και ανεξίτηλα.
  • Υφασμάτινα αυτοκόλλητα (4,5 cm. και πάνω) – Εκτυπωμένα αυτοκόλλητα που σχεδιάζονται από εμάς ή εσάς σε διάφορα χρώματα και χρωματικούς συνδυασμούς. Έχουν μεγαλύτερο πάχος από τα αυτοκόλλητα βινυλίου και είναι ιδανικά για τοίχους με πιο αδρή επιφάνεια.

Και τα δύο είδη αυτοκόλλητων δημιουργούν όμορφους συνδυασμούς, είναι υψηλής ποιότητας και το κάθε είδος έχει το πλεονεκτήματά του.

ΜΙΚΡΕΣ ΒΟΥΛΙΤΣΕΣ Ή ΣΑΝ ΣΠΟΡΟΙ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ;

Συνδυάστε βούλες διαφόρων χρωμάτων και μεγεθών. Στην INSPIO μπορείτε να βρείτε όλα τα χρώματα και μεγέθη αυτοκόλλητων. Κοιτάξτε τη φωτογραφία για να δείτε πόσες βούλες χρησιμοποιήσαμε. Ο ίδιος τοίχος (210 × 350 cm.) χρησιμομποιήθηκε σε όλες τις φωτογραφίες.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΟΥΝ;

Για παράδειγμα, μπορείτε επίσης να επιλέξετε αυτό το σετ με μαύρους, γκρίζους και λευκούς κύκλους που μπορούν να ταιριάξουν με οποιονδήποτε χρωματικό συνδυασμό κύκλων μεγέθους 4 cm. και πάνω. Θα λάβετε μια μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε και όλοι μπορούν να βρουν αυτό που τους ταιριάζει.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ

Κάντε προσεκτικά την επιλογή των χρωμάτων. Το λευκό, το μαύρο και το γκρι δεν θεωρούνται χρώματα. Για αυτόν τον λόγο μπορείτε να δημιουργήσετε έναν όμορφο και πολύχρωμο συνδυασμό με όλα τα σετ αυτοκόλλητων σε χρώματα που ταιριάζουν μεταξύ τους.

Διαλέξτε τη χρωματική παλέτα για τα παιδιά σαν να ήταν για εσάς. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι σας αρέσει.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ;

Μπορείτε να κολλήσετε τις βούλες τυχαία ή να πειραματιστείτε όπως σας αρέσει και να τις τοποθετήσετε σε ένα συμμετρικό μοτίβο. Όσο μικρότερες οι βούλες, τόσο πιο κοντά μπορούν να βρίσκονται. Μη διστάσετε να κάνετε τολμηρές επιλογές! Οι βούλες μπορούν να ξανακολληθούν αρκετές φορές.

ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ;

Η εικόνα δείχνει πόσες βούλες χρησιμοποιήσαμε καθώς και τις αποστάσεις μεταξύ τους. Λάβετε υπόψη ότι τοποθετώντας βούλες σε διαφορετικές αποστάσεις μεταξύ τους δίνει στο δωμάτιο μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση.

ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ;

Δείτε άλλους χρωματικούς συνδυασμούς και την προεπισκόπησή τους στην ενότητα Αυτοκόλλητα τοίχου. Όλο και κάτι θα βρείτε για να εμπνευστείτε.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

Αν επιλέξετε αυτή την παραλλαγή, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος. Έχουμε αυτοκόλλητα σε πολλά χρώματα ώστε να μπορέσουν όλοι να βρουν αυτό που τους ταιριάζει. Μπορείτε ακόμα και να τα συνδυάσετε με διάφορα αυτοκόλλητα από την παιδική συλλογή.

ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΤΕ;

Ψάχνετε ακόμα τις βούλες των ονείρων σας; Στείλτε μας ένα email και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε. Διαθέτουμε τις εξής:

χρυσές, ασημένιες, πολύχρωμες, εκτυπωμένες, κομμένες, μεγάλες, μικρές, βαμμένες, δίχρωμες, τρίχρωμες, με μπαλόνια, με φλαμίνγκο, με ονόματα, με αρκουδάκια, με λόφους… Αν ξεχάσαμε κάτι, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@inspio.gr

Αυτό το άρθρο το έγραψε για σας η Σλάβκα.


Κοινοποίηση